Home » anunturi » Informare performanţe an şcolar 2016-2017

Informare performanţe an şcolar 2016-2017

O şcoală pentru a fi competitivă trebuie să obţinăperformanţe educaţionale, iar Şcoala Gimnazială Negru Vodă, prinviziunea sa încurajează  performantţa la orice nivel ar acţiona aceasta.

Fiecare şcoală are o poveste,un istoric aparte, un contur diferit, o imagine proprie. Şcoala Gimnazială Negru Vodăpoartă amprenta unui număr de 510 elevi care se instruiesc continuu, începând de la nivelul preşcolar, până la cel gimnazial.

Având în vedere că în societatea actuală performanţa şcolii se identifică cu performanţele elevilor, putem  afirma că şcoala noastră, o şcoală cu tradiţie, se înscrie în linia şcolilor care reuşesc să-şi îndrume absolvenţii spre colegii şi licee de top, în care efortul să fie desăvârşit. Astfel, dintr-un număr de 38 de absolvenţi, 21 au mers la licee teoretice şi 17 la licee tehnologice şi vocaţionale.

E o confirmare a calităţii actului instructiv-educativ, a competenţei profesionale, faptul că în anul şcolar 2016-2017, elevii au obţinut rezultate foarte bune la Evaluarea Naţională ( promovabilitatea fiind de 96,42% la Lb.Romană şi 78,57% la Matematica).

La olimpiadele şi concursurile şcolare şi extraşcolare s-au obţinuit 521 de premii şi menţiuni la un numar de 400 de elevi din ciclul primar şi gimnazial, numărul premiilor excedându-l pe cel al elevilor şcolii, dovedind un raport supraunitar,  în medie fiecare elev obţinând  cel puţin un premiu.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress